Logo Zeewolde
Ontwerp bestemmingsplan partiële herziening Harderhaven, Zeewolde

Vanaf woensdag 29 mei 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan partiële herziening Harderhaven gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan, met ID nummer NL.IMRO.0050.BPherzHarderh-ON01, ook inzien via de website www.ruimtelijkeplannnen.nl. De PDF-bestanden van het ontwerp zijn raadpleegbaar op www.zeewolde.nl.

Het plangebied is buitendijks gelegen en wordt globaal begrensd door de provinciale wegen N302 en N306, de gemeentegrens met Dronten en het Veluwemeer. In oktober 2010 is het moederplan Harderhaven vastgesteld. In dit plan zijn enkele onvolkomenheden geconstateerd. Deze worden in de partiële herziening gecorrigeerd.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 9 juli 2013) kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw K. Traas telefoonnummer 036-5229550. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 28 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Zeewolde

Naar boven