Logo Terneuzen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Parkeergarage Pattistpark’, Terneuzen

Wet Ruimtelijke Ordening

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerp bestemmingsplan “Parkeergarage Pattistpark” (NL.IMRO.0715.BPTMD05-ON01) van 30 mei 2013 tot en met 10 juli 2013 digitaal raadpleegbaar is bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het ontwerp bestemmingsplan “Parkeergarage Pattistpark” is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen.

In het bestemmingsplan “Terneuzen Midden” is de realisatie van een drietal woontorens op de zuidflank van de dijk langs de Westerschelde en ten noorden van de Churchilllaan juridisch planologisch mogelijk gemaakt. Het ontwerp bestemmingsplan “Parkeergarage Pattistpark” voorziet in de realisatie van één doorlopende parkeergarage in één bouwlaag onder en tussen deze woontorens. Daarnaast is het benodigde bouwvlak voor de woontorens ten opzichte van de regeling in het bestemmingsplan “Terneuzen Midden” met enkele meters in zuidelijke richting opgeschoven. Het ontwerp bestemmingsplan “Parkeergarage Pattistpark” heeft tot doel het bovenstaande juridisch planologisch mogelijk te maken.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de Raad van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij de heer M. van der Ploeg, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, woensdag 29 mei 2013

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven