Logo Lisse
Vaststelling bestemmingsplan ‘Heereweg 1’, Lisse

De gemeenteraden van Hillegom en Lisse hebben besloten om het bestemmingsplan Heereweg 1 gewijzigd vast te stellen. Besluitvorming hierover heeft respectievelijk plaatsgevonden op 25 april en 16 mei. Lisse en Hillegom hebben het bestemmingsplan samen opgesteld. Het plan bevat de juridisch-planologische regeling voor de uitbreiding/nieuwbouw van het bedrijf Cremer Speciaalmachines bv aan de Heereweg 1 in Lisse.

Ter inzage

Van 30 mei tot en met 10 juli 2013 ligt het bestemmingsplan voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het plan binnen het grondgebied van de gemeente Hillegom heeft de IMRO identificatiecode NL.IMRO.0554.bpheereweg1-va01 . Het plan binnen het grondgebied van Lisse vindt u onder IMRO identificatiecode NL.IMRO.0553.bpheereweg1-vax1 .

Daarnaast kunt het plan inzien in onze gemeentewinkel. Maak daarvoor een afspraak, want wij werken tegenwoordig uitsluitend op afspraak. Een afspraak maakt u telefonisch, via www.lisse.nl , onze Lisse-app of aan de balie.

Beroep

Van 30 mei tot en met 10 juli 2013 kunnen belanghebbenden beroep instellen. Belanghebbenden moeten kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Beroep instellen kan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrechtspraak.

Naar boven