Logo Almelo
Ontwerpbestemmingsplan Bouwkavel Robbenhaarsweg, Almelo

Burgemeester en wethouders van Almelo maken bekend dat met ingang van 23 januari 2013 tot en met 5 maart 2013 voor een ieder ter inzage ligt:

In onderhavig bestemmingsplan wordt voorzien in het oprichten van een woning op een perceel aan de Robbenhaarsweg, kadastraal bekend Ambt Almelo, sectie D, nummer 1720. Deze ontwikkeling betreft een verplaatsing.

Inzien van de ontwerpbestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken zijn in te zien:

  • Bij de publieksbalie van de afdeling Publiekszaken, Stadhuisplein 1 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 – 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 – 16.00 uur (ma/wo/vr) en van 13.00 – 19.00 uur (do).;

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen.

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondelinge en schriftelijke zienswijzen indienen. Een schriftelijke reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Almelo, Postbus 5100, 7600 GC ALMELO en dient voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Om mondeling uw reactie kenbaar te maken kunt u voor het maken van een afspraak terecht bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu, tel. 541111.

Naar boven