Logo Boekel
Ontwerp wijzigingsplan Schutboom 5, Boekel

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6, eerste lid en artikel 3.6, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met het bepaalde in artikel 8 en artikel 9 van de regels van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2005’ maken burgemeester en wethouders van Boekel bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening het geldende bestemmingsplan te wijzigen.

Beschrijving

Het plan voorziet in de vormverandering en vergroting (naar ca. 0,9 hectare) van het bestaande agrarische bouwblok aan de Schutboom 5 te Boekel. Dit ten behoeve van de uitbreiding van het bestaande grondgebonden tuinbouwbedrijf op deze locatie. De locatie betreft het kadastrale perceel bekend als gemeente Boekel, sectie M, nummer 614 en 378 (gedeeltelijk).

Inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 29 mei 2013 gedurende zes weken (tot en met 10 juli 2013) ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Boekel tijdens openingstijden. Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar via de landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijze indienen

Een ieder kan gedurende de termijn van inzage zijn/haar zienswijze over dit plan kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen met Arthur Hermans, telefoon 0492-326800. Bij voorkeur ontvangen wij uw schriftelijke zienswijze. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 28 mei 2013

Naar boven