Logo Eemsmond
Ontwerpbestemmingsplan woonpercelen, Eemsmond

De gemeente Eemsmond heeft een groot aantal bestemmingsplannen. In al deze bestemmingsplannen gebruiken we voor de bestemming 'wonen' een verschillende doeleindenomschrijving. Om tot een eenduidige omschrijving te komen, hebben we het nieuwe bestemmingsplan woonpercelen opgesteld. Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt de komende zes weken ter inzage.

Ter inzage

Van vrijdag 18 januari tot en met donderdag 28 februari 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan woonpercelen gemeente Eemsmond ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

Reacties

Tot en met donderdag 28 februari 2013 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan woonpercelen. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Angela Kamminga van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 33.

Naar boven