Logo Midden-Delfland
Openbare bekendmaking, ‘Tweede partiële herziening Kern Maasland 2008’, Midden-Delfland

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) delen burgemeester en wethouders van gemeente Midden-Delfland mee dat zij een bestemmingsplan voorbereiden ‘Tweede partiële herziening Kern Maasland 2008’.

Het plangebied ligt aan de Hammerdreef 1 in Maasland.

De directe aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening Kern Maasland 2008’ is het plan om de bestaande woning te slopen en te vervangen door een nieuwe woning. Het plan voor de nieuw woning wijkt af van het bouwvlak van het geldende bestemmingsplan.

Op grond van artikel 1.3.1. lid 2 Bro is er geen gelegenheid om zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en worden er geen stukken ter visie gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over het voornemen.

Wanneer het ontwerp bestemmingsplan gereed is, zal dit plan ter visie worden gelegd, zodat een ieder zienswijzen kan indienen. Hierover volgt te zijner tijd een publicatie in De Schakel, de Staatscourant en www.middendelfland.nl .

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido de Bruijn van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, telefoonnummer (015) 380 42 13 of e-mailadres gdebruijn@middendelfland.nl.

Schipluiden, 31 mei 2013

Met vriendelijke groet,

het college van burgemeester en wethouders, P. Veenman gemeentesecretaris

A. Rodenburg burgemeester

Naar boven