Logo Amsterdam - Zuid
Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure): Ceintuurbaan 187, Amsterdam - Zuid

Het wijzigen c.q. legaliseren van het gebruik van de tuin op het perceel Ceintuurbaan 187, met bestemming daarvan tot speelplaats ten behoeve van Kinderopvang De Vlieger.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteit op het adres Ceintuurbaan 187 (OLO 252987):

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo).

Inzien omgevingsvergunning enkel op verzoek

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn vanaf 30 mei 2013 gedurende zes weken in te zien op afspraak.

Om de stukken in te zien, kunt u een verzoek indienen via e-mail vergunningen@zuid.amsterdam.nl. Het inzien van de stukken kan op maandag, dinsdag of woensdag:

  • tussen 8.30 en 12.00 uur, of:

  • tussen 14.00 en 16.00 uur.

Voor uw verzoek hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • Uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

  • Het dossiernummer en het adres van het betreffende besluit (dit staat in de publicatie).

  • De publicatiedatum van het besluit.

  • Uw voorkeur voor een dag en tijdstip (binnen de bovengenoemde dagen en tijden).

De afspraak vindt altijd plaats op het stadsdeelkantoor Tripolis, aan het Burgerweeshuispad 301.

De ontwerpbeschikking kunt u ook bekijken via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties, onder ‘Stukken ter inzage’.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kan een ieder een zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam. Voor uw mondelinge reactie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen.

Amsterdam, 30 mei 2013

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

H.J.M. Wink stadsdeelsecretaris

Naar boven