Logo Rhenen
Ontwerpomgevingsvergunning Paardenkop 1 in Elst (Utr.), Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 3 woningen op het perceel Paardenkop 1 in Elst (Utr.).

De ontwerpomgevingsvergunning omvat de bouw van een twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande woning. Het realiseren van de woningen is in strijd met het vigerende ‘Uitbreidingsplan in hoofdzaak 1960 der Gemeente Rhenen’ en de aangevraagde omgevingsvergunning is daarom aangemerkt als een verzoek om afwijking van het vigerende plan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Inzien

De ontwerpbeschikking, inclusief alle onderliggende stukken, ligt van donderdag 30 mei 2013 tot en met woensdag 10 juli 2013 voor eenieder ter inzage.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de bovengenoemde termijn over bovengenoemd voornemen schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienden. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 (aanwezig maandag, dinsdag woensdag).

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven