Logo Zundert
Onherroepelijk bestemmingsplan en exploitatieplan Beekzicht, Zundert

Het bestemmingsplan en exploitatieplan voor bedrijventerrein Beekzicht is op 1 maart 2012 door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld. Het bestemmings- en exploitatieplan heeft samen met de vaststellingsbesluiten vanaf 12 april 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tegen het besluit zijn beroepen ingesteld. Het bestemmingsplan en exploitatieplan Beekzicht is per 24 mei 2012 inwerkinggetreden. Het plangebied van het bestemmings- en exploitatieplan betreft zowel een nieuwe uitbreiding van 5,8 ha netto alsmede de bestaande bedrijfslocaties van onder andere Ardo BV en CLTV.

De afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft op 15 mei 2013 uitspraak gedaan in de beroepprocedure en vanaf deze dag is de volledige uitbreiding van het bedrijventerrein onherroepelijk geworden.

De afdeling heeft het besluit van de raad van de gemeente voor zover het betrekking heeft op een deel van het bestaande terrein van CLTV (circa 9.000 m2) vernietigd. Het betreft een klein deel van het perceel, kadastraal bekend gemeente Zundert sectie K nummer 07870.

Ter inzage

Een ieder kan het bestemmingsplan en de uitspraken van de Raad van State inzien bij de gemeente, afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert). Meer informatie treft u aan op:

www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven