Logo Nederweert
Bestemmingsplan ‘Hoebenakker 2013’ en exploitatieplan ‘Hoebenakker’ te Nederweert

Vaststelling bestemmingsplan Hoebenakker 2013

Het bestemmingsplan behelst het woongebied Hoebenakker m.u.v. het gebied waarvoor in september 2012 het uitwerkingsplan ‘kleine woonvormen’ is vastgesteld.

Er is één zienswijze ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan. De raad heeft het bestemmingsplan op 7 mei 2013 gewijzigd vastgesteld. Er wordt voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vastgesteld, omdat de kosten op een andere wijze zijn verzekerd.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, 31 mei tot en met 11 juli 2013, bij de centrale klantenbalie, op afspraak en via www.nederweert.nl --> plannen en projecten → bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Exploitatieplan Hoebenakker

Het exploitatieplan ‘Hoebenakker’ verzekert de dekking van de kosten binnen het woongebied Hoebenakker. Omdat het kostenverhaal anderszins verzekerd is, is het exploitatieplan Hoebenakker ingetrokken en wordt er geen nieuw exploitatieplan opgesteld.

U kunt het intrekkingsbesluit inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, 31 mei tot en met 11 juli 2013, bij de centrale klantenbalie, op afspraak en via www.nederweert.nl --> plannen en projecten → bestemmingsplannen.

Inzagetermijn

Gedurende de inzagetermijn kunnen zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie gelegde ontwerp bestemmingsplan dan wel het ter visie gelegde voornemen tot intrekking van het exploitatieplan, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplanplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Damoiseaux van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

Nederweert, 30 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Nederweert, De secretaris, D.J.E. Noppers

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven