Logo Dinkelland
Besluiten omgevingsvergunningen uitgebreide procedure, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunningen, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure gevolgd is, zijn verleend:

Ootmarsum

Locatie: De Mors (ongenummerd), kadastraal bekend OMS00, sectie C, nr. 2130

Voor: bouw scouting gebouw

Deurningen

Locatie: Vliegveldstraat 4, A, Deurningen

Voor: het realiseren van een theeschenkerij

Ter inzage en beroep

Met ingang van 24-05-2013 kan een ieder de papieren exemplaren van de hierboven genoemde besluiten inzien tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Denekamp.

U kunt een omgevingsvergunning die in strijd is met het bestemmingsplan maar waarbij sprake is van een goede ruimtelijke ordening en onderbouwing ook digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.dinkelland.nl onder ‘bestuur en organisatie > beleidsnota’s > ter inzage’.

Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college aangebrachte wijzigingen, kunnen met ingang van de dag na ter inzage legging binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Almelo, Postbus 323, 7600 AH te Almelo. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Naar boven