Logo Bergen op Zoom
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Lepelstraat’, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Lepelstraat gereed is.

Het bestemmingsplan heeft tot doel te komen tot een actualisering van het geldende bestemmingsplan, op basis van een actueel en uniform planologisch beleid, met als resultaat een juridische regeling die is toegesneden op actuele functies en gebruik. Het plan heeft een conserverend karakter.

Het plangebied wordt omsloten door (ged.) Lepelstraatseweg, sportvelden, Burg. Heldenslaan, zuidelijk Hof van Eden en Stille Omgang, (ged.) Vagevuur, (ged.) Erasmusweg, (ged.) Kladseweg, (ged.) Zoekweg en Weth. Bogersstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 21 mei 2013 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage op het stadskantoor, J. Obrechtlaan 4, Bergen op Zoom. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl onder “Actueel/Bekendmakingen Ruimtelijke Ordening”. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0748.BP0187-0201.

Op 21 mei a.s. wordt er een informatieavond gehouden in ’t Weike, Kerkstraat 82, Lepelstraat. De avond begint om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491. U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Bergen op Zoom 12 mei 2013

Naar boven