Logo Waalwijk
Vaststelling wijzigingsplan ‘Sasweg 6, Sprang-Capelle’, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het wijzigingsplan “Sasweg 6, Sprang-Capelle” van het bestemmingsplan “Buitengebied” overeenkomstig het ontwerpplan is vastgesteld. Zulks ten behoeve van de vergroting van een agrarisch bouwvlak aan de Sasweg 6 te Sprang-Capelle, kadastraal bekend als gemeente Waalwijk, sectie N, nummer 158.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 24 mei 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk (Taxandriaweg 6, bezoekersingang Winterdijk). Tevens kan het plan worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen . U kunt deze stukken ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het tabblad bestemmingsplannen kan de naam van het plan of het IDN-nummer NL.IMRO.0867.bpwscsasweg6-vas1 worden ingevoerd en komt het plan naar voren).

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan vanaf 25 mei 2013 (1 dag na de terinzagelegging) gedurende 6 weken beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. de Vries van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling, telefonisch via (0416) 683 570 of per e-mail via mdevries@waalwijk.nl.

Naar boven