Logo Woudenberg
Ontwerp Structuurvisie Woudenberg 2030 ter inzage

Het ontwerp voor de Structuurvisie voor het hele grondgebied van de gemeente Woudenberg ligt vanaf 23 januari ter inzage. De Structuurvisie is voor de gemeente een belangrijk beleidsbepalend document voor de periode tot 2030. Tot 6 maart kan er gereageerd worden op het ontwerp. Daarna gaat de Structuurvisie ter vaststelling naar de gemeenteraad. Ten behoeve van de Structuurvisie is een PlanMER opgesteld, ook die ligt vanaf 23 januari ter inzage.

Inloopbijeenkomst

Donderdag 14 februari houdt de gemeente een inloopbijeenkomst in Hotel Schimmel aan de Stationsweg Oost 243. Tijdens deze bijeenkomst kunt u de ontwerp Structuurvisie inzien en staan medewerkers van de gemeente klaar om vragen te beantwoorden en een toelichting op het ontwerp te geven. Iedereen is welkom tussen 20.00 tot 22.00 uur.

Structuurvisie

De gemeente is vanuit de Wet ruimtelijke ordening verplicht om voor haar gehele grondgebied één of meerdere structuurvisies vast te stellen. In een structuurvisie staan de belangrijkste wensen op het gebied van ruimtelijke ordening. In de visie is bestaand beleid verwerkt en waar nodig geactualiseerd. Ook is rekening gehouden met de in voorbereiding zijnde Toekomstvisie Woudenberg 2030.

Ter inzage vanaf 23 januari tot en met 5 maart

De ontwerp Structuurvisie en de PlanMER, die ten behoeve van de Structuurvisie is opgesteld, liggen met ingang van 23 januari 2013 tot en met 5 maart 2013 ter inzage bij het loket Leefomgeving (maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur). De ontwerpen zijn ook buiten deze tijden in te zien, hiervoor kunt u een afspraak maken via het loket Leefomgeving: 033-2869110. U kunt de ontwerp Structuurvisie en de ontwerp PlanMER ook digitaal bekijken op www.woudenberg.eu. De ontwerp Structuurvisie is tevens de raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren of meer informatie

Tijdens de ter inzage legging kunt u schriftelijk reageren op de ontwerp Structuurvisie en PlanMER. Deze reactie richt u aan de gemeenteraad van de gemeente Woudenberg, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het loket Leefomgeving: 033-2869110. Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

Naar boven