Logo Voerendaal
Vaststelling beheersverordening ‘Hellebeuk’, Voerendaal

Burgemeester en Wethouders van Voerendaal maken op grond van artikel 139 Gemeentewet bekend dat de gemeenteraad van Voerendaal in zijn vergadering van 15 mei 2013 heeft besloten om de beheersverordening 'Hellebeuk' vast te stellen.

In de beheersverordening ex artikel 3.38 Wet ruimtelijke ordening is de planologische situatie vastgelegd voor het gebied 'Domein Hellebeuk' te Klimmen. De beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan maar is bedoeld voor gebieden waar geen ontwikkelingen worden voorzien. De beheersverordening legt de feitelijk bestaande situatie vast bestaande uit deels recreatieve en deels permanente bewoning op het Domein.

Het besluitgebied is gelegen ten zuiden van de A79, ten oosten van de Hellebeukerweg en ten noorden van de Heek.

De beheersverordening 'Hellebeuk', met identificatienummer NL.IMRO.0986.BVOHellebeuk-VA01, ligt op grond van artikel 139 lid 2 Gemeentewet, vanaf 23 mei 2013 gedurende 12 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1. De verordening is tevens elektronisch te raadplegen via de website www.voerendaal.nl onder het kopje ’bestemmingsplannen’ of via de volgende directe internetlink op de landelijke website voor ruimtelijke plannen: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0986.BVOHellebeuk-VA01.

De beheersverordening treedt op grond van artikel 142 Gemeentewet met ingang van 31 mei 2013 in werking.

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening.

Naar boven