Logo Zeevang
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hobrede 35’, Zeevang

Het college van burgemeester en wethouders van Zeevang maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Hobrede 35’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Met het ontwerpbestemmingsplan ‘Hobrede 35’ wordt uitvoering gegeven aan de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 6 februari 2013, nr. 201201553/1/R1, waarmee een deel van de bestemming van dit perceel uit het bestemmingsplan ‘Dorpskernen 2011’ is vernietigd. Het plan heeft betrekking op het perceelsgedeelte waarin voorzien wordt in de ontwikkeling van vier woningen.

Procedure

Van 24 mei tot 5 juli 2013 ligt de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ‘Hobrede 35 (planverbeelding, planregels en plantoelichting) ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen (openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00-12.00 uur, woensdag 16.00-19.00 uur). Voor het inzien van de stukken kunt u zich melden bij het Klantcontactcentrum.

Gedurende deze periode kan eenieder schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar: De gemeenteraad van Zeevang, postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. P. Aalbers (tel. nr. 0299 409444).

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal geraadpleegd worden via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . Op de gemeentelijke website www.zeevang.nl is een link opgenomen naar deze site. Een pdf-versie van het ontwerpbestemmingsplan is op de gemeentelijke website geplaatst.

Oosthuizen, 23 mei 2013

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven