Logo Geldrop-MierloIntrekken gehandicaptenparkeerplaats Geldrop

College van burgemeester en wethouders

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De aangewezen gehandicaptenparkeerplaats voor AHA Janssen nabij de woning Josephinehof 51, 5663 AK Geldrop;Josephinehof 51, 5663 AK Geldrop;op het verzoek d.d. 24 april 2013 van belanghebbende om de gehandicaptenparkeerplaats op te heffen;dat belanghebbende niet meer in het bezit is van een motorvoertuig;dat daarom de noodzakelijkheid voor de gehandicaptenparkeerplaats in de nabijheid van de woning Josephinehof 51 te Geldrop is komen te vervallen;gelet op de Wegenverkeerswet 1994;

BESLUIT

het besluit met betrekking tot het aanleggen van een gehandicaptenparkeerplaats nabij de woning Josephinehof 51 te Geldrop in te trekken.

Geldrop-Mierlo, 22 mei 2013

Namens deze, M.C.L. van Sante
Hoofd afdeling Maatschappelijke ontwikkeling

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na afkondiging daarvan schriftelijk bezwaar maken. U moet uw bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo, postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Een ingediend bezwaarschrift betekent niet dat het besluit niet wordt uitgevoerd. Als u vindt dat uitstel nodig is, kunt u hiervoor een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de President van de Rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven