Logo Veghel
Ontwerp structuurvisie ‘ruimtelijke ontwikkelingen voor de lange termijn (op hoofdlijnen)’, Veghel

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3:12 lid 1 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de structuurvisie Veghel met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van de structuurvisie elektronisch raadpleegbaar op www.veghel.nl .

In deze structuurvisie worden de gewenste ruimtelijke ontwikkelingen voor de lange termijn (op hoofdlijnen) vastgelegd. Veghel doet dat voor de periode tot 2030 en voor het hele grondgebied van de gemeente Veghel.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. U kunt contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling en Samenleving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van de structuurvisie zal plaatsvinden door de gemeenteraad. Daarbij zal rekening worden gehouden met de ingekomen zienswijzen.

Veghel, 22 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Veghel

Naar boven