Logo Wijchen
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Ravensteinseweg 350, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen hebben een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit bouwen en voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan. De omgevingsvergunning maakt het mogelijk dat een woonwagen gerealiseerd wordt op het perceel Ravensteinseweg 350 in Wijchen.

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 mei 2013 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 -12.30 uur ter inzage bij de consulenten Bouwen en Leefomgeving. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan kunt u raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: Nl.IMRO.0296.BGbRavenstweg350-PBDF.

Beroep omgevingsvergunning

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. De termijn van zes weken begint te lopen op de dag na de datum van verzending van dit besluit.

Voorlopige voorziening

Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet u indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Bij het verzoek om een voorlopige voorziening moet een kopie van het beroepschrift worden bijgevoegd.

U kunt ook digitaal beroep instellen en voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank Gelderland via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening, is griffierecht verschuldigd.

Wijchen, 22 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven