Logo Lelystad
De Groene Velden, partiële her-vaststelling raadsbesluit 14 juni 2011, Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat ingevolge de uitspraak d.d. 28 november 2011 (nr. 201108855/1/R2) van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, de gemeenteraad op 14 mei 2013 een nieuw besluit heeft genomen inzake artikel 5 De Groene Velden van het bestemmingsplan De Groene Velden, betreffende het perceel kadastraal bekend Lelystad F839 per opnamedatum 01 mei 2011 en het perceel kadastraal bekend Lelystad F876 per opnamedatum 01 mei 2011.

De her-vaststelling van het genoemde besluit betreft voor de eerdergenoemde percelen dat deze met recht kunnen worden gesplitst – met het oog op bouwmogelijkheden – naar afzonderlijke bouwpercelen met een omvang van niet minder dan 5000 m2, alsmede het uitsluiten van het fokken honden, hondenkennel -opvang en -africhtstation – binnen een aangeduid gebied.

Inzage

Het raadsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 24 mei 2013. gedurende zes weken ter inzage bij de Stadswinkel in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2. De Stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het unieke identificatienummer

NL.IMRO.0995.BP00047-RvS1

Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende tegen het raadsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld, kan gedurende genoemde termijn bij de voorzitter van de Afdeling tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het ondertekende beroepschrift en een eventueel verzoek om voorlopige voorziening dienen ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep en een eventueel verzoek.

Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het raadsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het raadsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist

Naar boven