Logo Oirschot
Ontwerp omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologisch strijdig gebruik’ op het adres Driehoek 1, Oost West en Middelbeers, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te verlenen:

Voor het herontwikkelen van Driehoek1, in Oost West en Middelbeers aan de heer Adriaans, Kerkstraat 16 in Oost West en Middelbeers.

De veranderingen bestaan uit:

  • functiewijziging van voormalige timmerwerkplaats naar atelier/bouwkunst werkplaats

  • verplaatsen van bestaande houtloods

  • oprichten van een nieuw woonhuis

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken van donderdag 23 mei 2013 tot 4 juli 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Zienswijzen

Van donderdag 23 mei 2013 tot 4 juli 2013 kan iedereen over de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot, Postbus 11, 5688 ZG in Oirschot. De ingebrachte zienswijzen worden ter inzage gelegd.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen tijdens een hoorzitting, kunt u contact opnemen met het team Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer 0499-583 333. Een verzoek daarvoor moet u uiterlijk één week voor het einde van de genoemde termijn indienen. Belanghebbenden die op tijd zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning hebben ingediend kunnen later beroep instellen tegen de definitieve omgevingsvergunning.

Oirschot, 22 mei 2013

T. van Waes secretaris

R. Severijns burgemeester

Naar boven