Logo Capelle aan den IJssel
Bekendmaking inwerkingtreding bestemmingsplan Capelle-West, Capelle aan den IJssel

Inwerkingtreding bestemmingsplan Capelle-West, Capelle aan den IJssel

Burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maken bekend dat volgens artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Capelle-West op donderdag 9 mei 2013 in werking is getreden.

Beroep

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is tegen het op 4 februari 2013 door de gemeenteraad gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Capelle-West beroep ingediend. De indieners van deze beroepschriften hebben echter niet aan de voorzitter van deze afdeling gevraagd om de inwerkingtreding van dit bestemmingsplan door het treffen van een voorlopige voorziening op te schorten.

Begrenzing bestemmingsplan

Het bestemmingsplangebied wordt begrensd door de wijk ’s-Gravenland, de Rotterdamse wijk Kralingse Veer, de Hollandsche IJssel, de Nieuwe Maas en aan de Oostzijde door de Algeraweg.

Bestemmingsplan beschikbaar en raadpleegbaar

Het in werking getreden bestemmingsplan ‘Capelle-West’ is beschikbaar en raadpleegbaar op www.ruimtelijkplannen.nl . Ook ligt het bestemmingsplan ter inzage bij het Informatiecentrum in het gemeentehuis, Rivierweg 111, Capelle aan den IJssel. Het Informatiecentrum is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 19.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen neemt u contact op met mevrouw R. Muller, afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer (010) 2848762 of via e-mail: r.muller@capelleaandenijssel.nl

Naar boven