Logo Schagen
Ontwerpomgevingsvergunning Roosstraat 1–12, Schagen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage wordt gelegd voor de realisatie van een bouwplan conform aanvraag om omgevingsvergunning d.d. 16 december 2010 met zaaknummer WABO-1–029. Het project voorziet in de realisatie van 15 appartementen.

Omdat het verzoek in strijd is met het geldende bestemmingsplan kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Het ontwerp besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 23 mei 2013 gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis van Schagen en zijn ook te raadplegen via de website www.schagen.nl .

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een mondelinge of (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze naar voren brengen op het ontwerpbesluit. Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Bij het naar voren brengen van een zienswijze dient te worden aangegeven tegen welk ontwerpbesluit de zienswijze is gericht. Zienswijzen die per email ingediend worden, zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, tel (0224) 210 229.

Schagen, 22 mei 2013

Naar boven