Logo Texel
Verleende omgevingsvergunning voor het plaatsen van een supermarkt aan de molenlaan in De Cocksdorp, Texel

Omgevingsvergunning (uitgebreid) – verleend

Activiteit bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • (1795 AM) Molenlaan 6-14 in De Cocksdorp, verplaatsing van de Plusmarkt.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 23 januari 2013 tot en met 5 maart 2013 ter inzage heeft gelegen, zijn 5 zienswijzen ingediend. In de vergadering van 14 mei 2013 heeft het college besloten de zienswijzen ongegrond te verklaren en de omgevingsvergunning te verlenen.

Het besluit met de bijbehorende stukken is van 22 mei 2013 tot en met 3 juli 2013 in te zien bij de publieksbalie en is te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > Bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroep

Tegen de besluiten kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat de besluiten ter inzage zijn gelegd, door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Een beroepsschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Alkmaar Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Alkmaar, sector bestuursrecht, Postbus 251 te 1800 BG Alkmaar.

Naar boven