Logo Terneuzen
Besluit omgevingsvergunning Nijverheidsstraat in Sas van Gent, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 22 mei 2013 de tijdelijke omgevingsvergunning voor afwijkend gebruik van het bestemmingsplan voor:

  • het aanleggen van een tijdelijk baggerdepot nabij de Nijverheidsstraat in Sas van Gent op het perceel kadastraal bekend gemeente Sas van Gent, sectie E, nummer 481 (ged.), een en ander ten behoeve van het uitbaggeren van de Westelijke Rijkswaterleiding (NL.IMRO.0715.OMGSVG04-VG99 ), hebben vastgesteld.

De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen . De omgevingsvergunning is ook digitaal te raadplegen onder zaaknummer W-AOV12399, bij de publieksbalies in Axel, Sas van Gent en Terneuzen.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum publicatie beroep instellen, door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepschrift rust.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het besluit blijft gelden tot er beslist is op het beroepschrift. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunnen belanghebbende tevens, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De indiener van het verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht betalen.

Terneuzen, 22 mei 2013

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven