Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Loosbroekseweg 56, Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter-inzage-legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Loosbroekseweg 56, Nistelrode

Inhoud: Op het adres Loosbroekseweg 56 in Nistelrode is een agrarisch loonwerkbedrijf gevestigd. Een deel van de machines wordt momenteel noodgedwongen buiten gestald. Het bedrijf wil de oppervlakte aan bedrijfsbebouwing uitbreiden tot 4.100 m2, zodat alles binnen gestald kan worden. Het bestemmingsplan Loosbroekseweg 56 voorziet in deze ontwikkeling.

Inzage: Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief de bijbehorende stukken) ligt met ingang van 23 mei 2013 gedurende 6 weken op afspraak tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6, Heesch. De plannen zijn te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.Loosbroekseweg56-ow01 ) en www.bernheze.org .

Reageren: Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op de ontwerpbestemmingsplannen reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met M. van den Elsen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven