Logo Bernheze
Gedeeltelijke intrekking reactieve aanwijzing bestemmingsplan Buitengebied Bernheze bestemmingsvlakken Liniedijk 1 Heeswijk-Dinther en Venhofstraat 9 Heesch, Bernheze

Burgemeester en wethouders van Bernheze maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant de reactieve aanwijzing voor het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied Bernheze gedeeltelijk hebben ingetrokken.

Inhoud: De gemeenteraad van Bernheze heeft in de vergadering van 26 juni 2012 bestemmingsplan Buitengebied Bernheze gewijzigd vastgesteld. (NL.IMRO.1721.BPBuitengebied-vg01 )

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben op 31 juli 2012 een aanwijzing als bedoeld in artikel 3.8 lid 6 van de Wet ruimtelijke ordening gegeven. De onderdelen opgenomen in het aanwijzingsbesluit bleven niet in stand.

Gedeputeerde Staten hebben 19 maart 2013 besloten hun aanwijzing gedeeltelijk in te trekken en wel ten aanzien van de bestemmingsvlakken Liniedijk 1 Heeswijk-Dinther en Venhofstraat 9 Heesch. De vaststelling van het bestemmingsplan blijft voor beide onderdelen alsnog in stand.

Inzage: Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken, waaronder de gedeeltelijke intrekking van het aanwijzingsbesluit van Gedeputeerde Staten liggen vanaf 22 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPBuitengebied-vg01 ) en www.bernheze.org .

Beroep: Binnen de termijn van inzage kan door belanghebbende uitsluitend beroep worden ingesteld tegen de onderdelen van het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan die door de gedeeltelijke intrekking van het aanwijzingsbesluit alsnog in stand zijn gebleven.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Aan het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening zijn griffierechten verbonden.

Informatie: Met vragen kunt u contact opnemen met de heer M. van den Elsen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, telefoon (0412) 45 88 88.

Naar boven