Logo Boarnsterhim
Ontwerp-bestemmingsplan ‘Midsbuorren 36A te Warten’, Boarnsterhim

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Midsbuorren 36A te Warten” met ingang van woensdag 22 mei 2013 tot en met dinsdag 2 juli 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook te raadplegen via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPMidsbuorren36a-ON01

Met het ontwerp-bestemmingsplan wordt voorzien in het realiseren van een woning op de locatie Midsbuorren 36A te Warten. Het perceel aan de Midsbuorren 36A is in het bestemmingsplan Lytse Doarpen niet inbestemd voor woondoeleinden. Om hier de bouw van een woning mogelijk te maken, is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Het perceel is plaatselijk bekend als Midsbuorren 36A te Warten, kadastraal bekend gemeente Wergea, sectie G, nummer 1627.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de raad van de gemeente Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA Grou.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u bij contact opnemen met mevrouw T.C. Buma van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten op telefoonnummer 0566 – 629 319.

Naar boven