Logo Loppersum
Voorbereidingsbesluit bestemmingsplannen Middelstum en Loppersum, Loppersum

De gemeenteraad van Loppersum heeft in haar vergadering van 17 december 2012 ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de percelen met een bestemming gemengde doeleinden in de bestemmingsplannen Middelstum en Loppersum, een en ander zoals aangegeven op de bij het raadsbesluit behorende tekening. Zodra een nieuw bestemmingsplan voor de genoemde percelen vastgesteld wordt, staat hiertegen de gebruikelijke rechtsgang open.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na publicatie (22 januari 2013) en ligt gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Tevens is het voorbereidingsbesluit op de volgende wijze te raadplegen:

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als PDF-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘Actueel → Bestemmingsplannen → Voorbereidingsbesluiten’.

Op grond van het bepaalde in artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven