Logo Berkelland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Erve Giegink Borculo 2012’, Berkelland

Ontwerpbestemmingsplan

Buitengebied, Erve Giegink Borculo 2012

Er is een ontwerp voor een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor het gebied behorende bij het perceel Oude Nettelhorsterweg 1 en 3 in Geesteren. Het gaat hier om het gebied vlak ten noorden van Borculo en wordt begrensd door de Oude Nettelhorsterweg, de Berkel (ten noorden van Het Elbrink) en d’n Brummel.

Het plan is op deze gronden een combinatieontwikkeling te realiseren. Het gaat hier om het realiseren van nieuwe natuur, het aanleggen van een vispassage, het aanleggen van nieuwe recreatieve paden, het gedeeltelijk herstellen van de oude es, het realiseren van een landgoed en functieverandering naar wonen op het voormalige boerenerf.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijlagen ligt ter inzage van 22 mei tot en met 2 juli 2013 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Zienswijze

Binnen deze termijn van 6 weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar de gemeenteraad van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoon 0545-250 306.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan, kunnen later beroep instellen tegen het besluit van de gemeenteraad over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Website

Deze publicatie, het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl , onder ‘actueel’, ‘ruimtelijke plannen’, ‘ter inzage’. Het identificatienummer van dit ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1859.BPBGB20120006-0010 .

Naar boven