Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerp omgevingsvergunning ‘voor de aanleg van een parkeerterrein met 113 parkeerplaatsen in een groenstrook’ OLO 632750, Amsterdam - Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat hij voornemens is de aanvraag om omgevingsvergunning voor het gebruiken in strijd met een bestemmingsplan, namelijk het gebruiken van de bestemming ‘Groen’ ten behoeve van parkeerplaatsen op de locatie tussen de Joris van den Berghweg en Tuinpark de Eendracht te Amsterdam te verlenen.

Een ontwerp van dit besluit wordt voor een periode van zes weken ter inzage gelegd vanaf 23 mei 2013 tot en met 4 juli 2013 op:

  • Locatie Pieter Calandlaan 1

  • Locatie Osdorpplein 1000

  • Locatie Plein '40 – '45 nr. 1, allen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur (telefoon 14 020).

Een ieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel Nieuw-West, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het dossiernummer te vermelden.

Belanghebbenden die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren hebben gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht – kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

Naar boven