Logo Asssen
Ontwerp-omgevingsvergunning van het geldende bestemmingsplan ‘Industrieterrein’, Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3º van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een bedrijfspand, het plaatsen van reclame-uitingen en het aanleggen van een inrit op het perceel A.H.G. Fokkerstraat, tussen nr. 14 en 16 te Assen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 17 mei 2013 gedurende 6 weken ter inzage.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Het beoogde initiatief betreft het bouwen van een bedrijfspand, het plaatsen van reclame-uitingen en het aanleggen van een inrit. De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Industrieterrein’ aangezien men voornemens is ter plaatse detailhandel uit te oefenen.

Waar kunt u het plan inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Tevens zijn de stukken in te zien via www.assen.nl .

De kennisgeving van de tervisielegging van de ontwerpbeschikking met het identificatienummer NL.IMRO.010607OMG20130235-B001 . is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemd termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. De schriftelijk in te brengen zienswijze dient te worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met de gemeente via het telefoonnummer 14 0592.

Naar boven