Logo Zuidplas
Kennisgeving beschikking aanleggen kruising N207/N454 op de locatie nabij het Gouwe Park te Moordrecht, Zuidplas

UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning verlenen voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ten behoeve van het aanleggen van de kruising N207/N454 op de locatie nabij het Gouwe Park te Moordrecht.

De aanvraag, de omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode (tervisielegging) digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.OvKruisingGpark-Va01 ). Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als pdf-bestand te zien (www.zuidplas.nl ).

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank ‘s Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Indien u geen zienswijzen heeft kunnen indienen, maar wel kunt aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunt u ook beroep instellen. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het besluit tot verlenen van de vergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Naar boven