Logo Zoeterwoude
Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning ex artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 en verklaring van geen bedenkingen voor het vergroten van de woning ter plaatse van Geerweg 1a, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te [verlenen / weigeren]:

Voor: vergroten van de woning

Locatie: ter plaatse van Geerweg 1a

Type: integraal

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Zoeterwoude. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 en donderdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en wethouder van de gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht na telefonische afspraak met W. ter Horst, telefoonnummer:071-5806302 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven