Logo Midden-Delfland
Besluit voor een omgevingsvergunning oprichten van twee stallen Kortebuurt 17, 3155 EG Maasland, Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is afgegeven:

  • Oprichten van twee stallen (roundhouses), kalverenschuur en werktuigenopslag aan de Kortebuurt 17, 3155 EG Maasland (14-05-2013)(Z-2013-03448).

Het betreffende besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 16 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage.

Belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, kunnen in beroep gaan tegen dit besluit. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken na de dag van de terinzagelegging.

Belanghebbenden kunnen een beroepschrift indienen bij de rechtbank sector bestuursrecht, postbus 20302 2500 EH ‘s-Gravenhage.

In het beroepschrift moet ten minste het volgende staan:

  • de datum;

  • uw naam en adres;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de reden waarom u het niet eens bent met dit besluit;

  • uw handtekening.

Wanneer er sprake is van dringende spoed en niet kan worden gewacht op de beslissing op beroep, kan aansluitend een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Voor dit verzoekschrift betaalt u griffierecht.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven