Logo Delft
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Delft Noord (DSM), Delft

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor het gebied Bedrijventerreinen Delft Noord. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de gemeentegrens met Rijswijk, aan de oostzijde door de Vrijenbanselaan en de Wateringsevest, aan de zuidzijde door het Agnetapark, het Robert Koumansplein en de Meeslaan en aan de westzijde door de Provincialeweg (Prinses Beatrixlaan). De spoorlijn Den Haag – Rotterdam doorsnijdt het plangebied in noord-zuidelijke richting. De spoorlijn maakt geen deel uit van het plangebied. Een nieuw bestemmingsplan is nodig omdat voor het plangebied nu geen actueel bestemmingsplan geldt. U kunt dit bestemmingsplan bekijken en erop reageren. Ook vindt u hieronder meer informatie over de bestemmingsplanprocedure.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 18 januari 2013 tot en met 28 februari 2013 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Delft Noord (DSM) op de volgende wijzen bekijken:

  • in de Stadswinkel aan de Phoenixstraat 16. U moet wel eerst een afspraak maken. U kunt bij de Stadswinkel ook een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan kopen.

  • opvragen op Ruimtelijke plannen onder nummer NL.IMRO.0503.BP0013-1001.

  • Via www.delft.nl. Ga naar Inwoners > Gemeente en democratie > Democratie en inspraak en klik door naar Plannen ter inzage.

Informatieavond

Op woensdag 30 januari 2013 organiseert de gemeente een informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan. Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven op het bestemmingsplan en kunnen aanwezigen vragen stellen op de informatiemarkt. Ook is er de mogelijkheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze. Inloop 18:30 uur, aanvang 19:00 uur in de Lindenhof, Zocherweg 9, Delft.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw zienswijze moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Delft Noord (DSM) gaat. U kunt uw reactie vanaf 18 januari 2013 tot en met 28 februari 2013 indienen.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via de Stadswinkel (14015). U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven