Logo Noord-Brabant
Kennisgeving ontwerp Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 4, Noord-Brabant

Gedeputeerde Saten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 26 maart 2013 de ontwerp Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 4 vastgesteld.

Inhoud van de wijzigingsregeling

De ontwerp Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 4 betreft wijzigingen naar aanleiding van gemeentelijke verzoeken ingekomen voor 1 januari 2013 waarover Provinciale Staten naar verwachting in november zullen beslissen.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijzigingsregeling en de daarbij behorende stukken met ingang van 21 mei 2013 tot en met 1 juli 2013 raadplegen en downloaden via:

Ook ligt de wijzigingsregeling met de daarbij behorende stukken met ingang van die datum tijdens openingstijden ter inzage in het Provinciehuis en alle gemeentehuizen in Noord-Brabant.

Hoe kunt u uw reactie geven?

  • U kunt eenvoudig en direct reageren via ruimtelijkeplannen.brabant.nl U kunt bij uw inspraakreactie ‘op de kaart tekenen’. Dit kunt u gebruiken om aan te geven waar uw reactie over gaat of bijvoorbeeld om aan te geven hoe u vindt dat een grens moet lopen.U krijgt na verzending van uw inspraakreactie een pdf toegestuurd voor uw archief met de inhoud van uw reactie. Ook krijgt u automatisch een ontvangstbevestiging. Het apart insturen van een brief is dan niet meer nodig.

  • U kunt uw reactie ook schriftelijk inbrengen. Wij verzoeken u deze te richten aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC ’s-Hertogenbosch onder vermelding van: Inspraak Vr kaartaanpassingen 4.

’s-Hertogenbosch, mei 2013

Naar boven