Logo Rijswijk
Vastgestelde beheersverordeningen ‘Hoekpolder’, ‘Kraayenburg’ en ‘Cromvliet’, Rijswijk

Burgemeester en Wethouders van Rijswijk maken bekend dat de gemeenteraad op 12 februari 2013 de beheersverordening “Hoekpolder” en op 7 mei 2013 de beheersverordeningen “Kraayenburg” en “Cromvliet” heeft vastgesteld op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening.

De begrenzingen van de beheersverordeningen zijn als volgt:

  • Hoekpolder: Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de Eikelenburglaan, in het oosten door de Van der Kooijweg en ten zuiden daarvan gelegen gronden, en in het zuiden en westen door de watergang die parallel loopt aan de Molenwetering;

  • Kraayenburg: Het plangebied worden begrensd door de A4 in het noorden, de A13 in het oosten, de Zuiderweg in het zuiden en de Vliet in het westen;

  • Cromvliet: Het plangebied wordt begrensd door de gemeentegrens met Den Haag in het noorden, de Haagweg in het westen, de Geestbrugweg in het zuiden en de Vliet in het oosten.

De gemeenteraad heeft voor de genoemde gebieden gekozen voor het vaststellen van een beheersverordening, omdat in deze gebieden geen concrete nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen worden voorzien.

De vastgestelde beheersverordeningen treden in werking op 24 mei 2013, zijnde de achtste dag na de datum van bekendmaking. De beheersverordeningen zijn in te zien bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. Ook zijn de beheersverordeningen digitaal raadpleegbaar, via www.rijswijk.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl . Zoekt u in dat laatste geval op de volgende identificatienummers (IDN): NL.IMRO.0603.bvhoekpolder-VA01 , NL.IMRO.0603.bvkraayenburg-VA01 of NL.IMRO.0603.bvcromvliet-VA01 .

Tegen de vastgestelde beheersverordeningen kan geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

Rijswijk, 16 mei 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, H.W.M. Klitsie (wnd.)

A. de Baat, secretaris

Naar boven