Logo Woerden
Projectbesluit – Kadastrale sectie D perceelnummer 452, tussen de Groenendaal en de A12 Harmelen, Woerden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden maken bekend dat de Omgevingsvergunning met projectafwijking voor de Kadastrale sectie D perceelnummer 452, tussen de Groenendaal en de A12 Harmelen voor het wijzigen van de bestemming voor het verleggen van een gastransportleiding, het graven van werkputten, het gebruiken van gronden als tijdelijk werkterrein en het plaatsen van tijdelijke bouwwerken (Artikel 2.1, lid 1, onder c van de Wabo is verleend. Het projectbesluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. De termijn voor het indienen van beroep loopt van 8 mei tot en met 19 juni 2013.

U kunt de vergunning met bijbehorende stukken inzien bij het Omgevingsloket (op afspraak) en op www.woerden.nl .

De termijn voor het instellen van beroep begint één dag na verzenden van de vergunning. Binnen zes weken kunt u dit schriftelijk doen bij de Arrondissementsrechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

Informatie over dit projectbesluit kunt u verkrijgen bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening, bel voor een afspraak met telefoonnummer 14 0348.

Deze besluiten treden pas in werking: nadat de beroepstermijn voor derden is verstreken zonder dat er beroep is ingediend;als beslist is op een verzoek om een voorlopige voorziening.

Naar boven