Logo Maasgouw
Ontwerpomgevingsvergunning Hansen Dranken, Maasgouw

Kennisgeving voornemen verlening omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ingevolge artikel 3.12, lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het voornemen bestaat om, op grond van artikel 2.1, lid 1, onder a en c, alsmede artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° Wabo, en artikel 2.2, lid 1, onder a en lid 2 Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten “bouwen” en “het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan” (i.c. de bestemmingsplannen “Linne” en “Zuidelijke Stadsrand”). Dit op verzoek van Hansen Dranken BV, Veestraat 6 te Linne, ten behoeve van het volgende plan:

  • de uitbreiding van de bedrijfshallen (de opslagruimte), met het bijbehorende bedrijfsmatig gebruik van het bedrijfsterrein, op de percelen kadastraal bekend als gemeente Herten, sectie C, nr. 3990 (gedeeltelijk), gemeente Linne, sectie E, nrs. 2702 (gedeeltelijk), 2701 (gedeeltelijk), 2700 (gedeeltelijk), 2694, 1476 en 1475 (gedeeltelijk), plaatselijk bekend als Veestraat 6 te Linne.

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 16 mei 2013 gedurende zes weken (dus tot en met 26 juni 2013) ter inzage in de informatieruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Aanvullend is uitsluitend het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen tegen dit ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend op werkdagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (publiekscentrum, Markt 36 te Maasbracht), uitgezonderd gedurende de avondopenstelling.

Maasbracht, 15 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Maasgouw

Naar boven