Logo Bladel
Omgevingsvergunning verplaatsing parkeerplaats De Pals, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1, eerste lid onder b en c en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en realiseren van een werk) voor het realiseren van een parkeerterrein aan de noordzijde van viaduct De Pals te Hapert.

De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010”. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in afwijking van het bestemmingsplan mee te werken aan het aanleggen van 25 parkeerplaatsen in de berm van de weg De Pals. De parkeerplaatsen liggen gedeeltelijk (over een diepte van ca 1 meter) in de bestemming Bos.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken van 14 mei tot en met 24 juni 2013 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. U kunt daar terecht op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via: www.bladel.nl/bestemmingsplannen .

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVA5021Depalsong-ONTW .

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Bladel (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit werk kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met Peter Stappaerts van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, mei 2013

Naar boven