Logo Amersfoort
Omgevingsvergunning Westerstraat 92, Amersfoort

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht omgevingsvergunning met ID:nr. NL.IMRO.0307.PB00010-0301 en ondergrond westerstraat92-prb-ondergr hebben verleend voor het wijzigen van de gevels en het wijzigen van het gebruik t.b.v. wonen van het pand Westerstraat 92 in Amersfoort.

De verleende vergunning (1002700), en bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie en gedurende de beroepstermijn ter inzage bij de informatiebalie in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 (openingstijden: werkdagen van 08.30 - 17.00 uur). Ook zijn de stukken voor iedereen raadpleegbaar via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl .(http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/ ?planidn= NL.IMRO.0307.PB00010-0301 ).

Gedurende de beroepstermijn van vrijdag 17-05-2013 tot en met donderdag 27-06-2013 kunnen diegenen die een zienswijze over de ontwerpbeschikkingen en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen hebben ingediend en belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken, of belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in de omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing aangebrachte wijzigingen, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA te Utrecht. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

De vergunning treedt in werking op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van de besluiten niet. Heeft u er veel belang bij dat de besluiten niet in werking treden, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Utrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treden de besluiten pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven