Logo Rhenen
Projectbesluit 10 woningen tussen De Dijk 13 en 23 in Achterberg, Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat op 11 december 2012 een projectbesluit genomen is en op 3 mei 2013 de bouwvergunning verleend is de bouw van 10 woningen op het perceel De Dijk naast 13 in Rhenen. De aanvraag is bekend onder nummer 154/2010.

Naar aanleiding van ingediende zienswijzen is het projectbesluit tekstueel aangepast in hoofdstuk 5, 3e alinea door het verwijderen van de zin: “Er is niet gekozen voor de optie voor het simpelweg aanvullen van het lint, omdat dit moeilijk te begrenzen is”.

Inzien

Het projectbesluit en de bouwvergunning, inclusief de onderliggende stukken, liggen van donderdag 16 mei 2013 tot en met donderdag 27 juni 2013 voor eenieder ter inzage.

Kopieën

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpprojectbesluit en de ontwerbeschikking bouwvergunning kunnen beroep instellen. Verder kunnen alle belanghebbenden beroep instellen tegen het onderdeel waarop het projectbesluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit.

Belanghebbenden die zienswijzen bij Gedeputeerde Staten hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit met betrekking tot het verleggen van de rode contour kunnen ook gedurende onderstaande periode tegen het (definitieve) besluit tot verleggen van de rode contour in beroep gaan bij de rechtbank.

Tenslotte kunnen belanghebbenden, aan wie niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze te hebben ingediend, tegen de drie genoemde onderdelen in beroep gaan.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 17 mei 2013 tot en met donderdag 27 juni 2013 bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking op vrijdag 28 juni 2013, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorziening, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven