Logo Woudenberg
MER Beoordelingsbeschikking ‘inrichting aan de Voskuilerweg 20’, Woudenberg

Kennisgeving beschikking

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg delen mee dat op 20 november 2012 een aanmeldingsnotitie MER is ingediend, door J. de Greef, voor de inrichting aan de Voskuilerweg 20 te Woudenberg.

Burgemeester en wethouders hebben naar aanleiding van deze aanmeldingsnotitie besloten dat er geen milieueffectenrapport hoeft te worden opgesteld.

Inzage stukken

Gedurende 6 weken na bekendmaking van dit besluit liggen tijdens kantooruren de aanmeldingsnotitie, de beschikking, en alle andere daarop betrekking hebbende stukken ter inzage bij:

  • - Afdeling Publiekszaken van de gemeente Woudenberg, Parklaan 1 te Woudenberg.

Buiten kantooruren kunnen de stukken slechts na afspraak worden ingezien. Eventueel kan door een medewerker van de afdeling een toelichting worden gegeven. Voor het maken van een afspraak en/of een toelichting kunt u telefonisch contact opnemen met het loket leefomgeving van de gemeente Woudenberg op 033-2869110.

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is de beoordeling een voorbereidingsbeslissing voor de nog in te dienen aanvraag om omgevingsvergunning (milieuverantwoord ondernemen). Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan alleen bezwaar worden gemaakt door belanghebbenden die los van het in voorbereiding zijnde besluit (de omgevingsvergunning) rechtstreeks in hun belang zijn getroffen. Een bezwaarschrift moet binnen zes weken na de datum van de bekendmaking van deze beslissing ingediend worden bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Woudenberg, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg.

Anderen kunnen in een later stadium zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning. Daarbij kunnen zij eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Naar boven