Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan ‘F.A. Molijnlaan 131-133’, Nunspeet

Met ingang van woensdag 15 mei 2013 ligt in het Klantcontactcentrum (KCC) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan F.A. Molijnlaan 131-133 (Villa Zonnestein). Het ontwerpbestemmingsplan is ook via www.nunspeet.nl/actueel/ en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01109-OW01 ) raadpleegbaar.

Genoemd bestemmingsplan beoogd te voorzien in de uitbreiding van Villa Zonnestein en in de mogelijkheid om het gebruik van Villa Zonnestein naast de woonfunctie uit te breiden met een kantoorfunctie en conferentieruimte.

In het ontwerpbestemmingsplan is gevolg gegeven aande uitspraak van de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 19 september 2012. Dit houdt in dat het behoud van de essentiële groene invulling is opgenomen in de regels van het bestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer 259911.

Naar boven