Logo Aalten
Voorbereiding bestemmingsplan ontsluitingsweg Lage Blik (Vogelbosje), Aalten

Er wordt een plan ontwikkeld voor de ontsluitingsweg van het Lage Blik via het Wehmerpad naar de Hofstraat te Aalten. Het is de bedoeling deze weg als éénrichtingsweg uit te voeren.

Dit plan past niet in het geldende bestemmingsplan Kern Aalten 2011. Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt bekend gemaakt dat een nieuw bestemmingsplan voor deze locatie, dit wegtracé wordt voorbereid.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Ook kan het plan tijdens openingstijden worden ingezien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Reageren

Iedereen kan vóór 31 mei 2013 mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk reageren op dit voornemen.

Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten.

Er wordt geen advies van een onafhankelijke instantie gevraagd. Te zijner tijd wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Via AaltenActueel en onze website wordt dan aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een reactie te geven kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie via telefoonnummer (0543) 49 31 59.

Naar boven