Logo Castricum
Ontwerp bestemmingsplan Buitengebied Akersloot, herziening Hoogegeest 12-12A, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Akersloot, herziening Hoogegeest 12-12A’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit het perceel Hoogegeest 12-12A en is gelegen in het lint aan de Hoogegeest. Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming naar twee woonbestemmingen: één woonbestemming voor de bestaande burgerwoning met garage (Hoogegeest 12) en één nieuw te bouwen woning (Hoogegeest 12A).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 mei t/m 23 juni 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op de www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPA13Hoogegeest12-ON01 .

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Akersloot, herziening Hoogegeest 12-12A’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mw. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

8 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Castricum,

Naar boven