Logo Ooststellingwerf
Ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw Langedijke’, Ooststellingwerf

Met ingang van 8 mei 2013 ligt in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde voor een periode van zes weken ter inzage het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouw Langedijke” met bijbehorend (ontwerp) raadsbesluit. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend (ontwerp) raadsbesluit zijn te raadplegen via www.ooststellingwerf.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Informatie over het plan

Het betreft een ontwikkelingsgericht plan. Het nieuwe plan maakt uitbreiding van het dorp Langedijke mogelijk met een nieuwe woonwijk van in totaal 13 woningen. Het betreffen voornamelijk vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen.

Inloopavond

Tijdens de termijn van ter inzage legging zal nog een inloopavond in Langedijke georganiseerd worden. Over de exacte datum en tijd van deze inloopavond zal tijdig gecommuniceerd worden.

Zienswijzen ontwerp bestemmingsplan

Tijdens de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder naar keuze een mondelinge of schriftelijke zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Bart Sieben (0516)56 64 74, b.sieben@ooststellingwerf.nl.

Naar boven