Logo Sluis
Vaststelling wijzigingsplan Goedleven 8 Waterlandkerkje, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, op 3 mei 2013 hebben besloten het wijzigingsplan voor het perceel 'Goedleven 8 te Waterlandkerkje' gewijzigd vast te stellen. Het besluit voorziet in een vergroting van het bouwvlak tot 1,5 ha.

Het besluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 9 mei 2013 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (plannummer NL.IMRO.1714.wpgoedleven13-VG01 ). Buiten de openingstijden kan het plan op afspraak worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw A. de Feijter van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed via het 6-cijferige telefoonnummer 140117.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van het college beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college tegen het ontwerpwijzigingsplan alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van het college wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen. Daarnaast kan iedereen bedenkingen naar voren brengen tegen de wijzigingen zoals die door het college zijn aangebracht.

Oostburg, 8 mei 2013

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, J. Suurmond, wnd. burgemeester

J. Dijkstra, gemeentesecretaris

Naar boven